Om deel te nemen aan de 5Km challenge volg je het volgende stappenplan:

  • Download de Strava app op je telefoon of smartwatch en creëer een login.                                                        Download de Strava iOS App via de App Store Strava Android App op Google Play
  • Ga via deze link naar het evenement in Runnermaps, maak een login aan of login met je Facebook account, en meld je aan voor de 5Km challenge. Je bent nu klaar om te gaan lopen.
  • Start je loop in Strava op het moment dat je gaat lopen. Je vindt de route hier op Runnermaps.
  • Beëindig je loop als je bent gefinisht. Je tijd wordt nu automatisch geregistreerd op de Runnermaps 5Km challenge pagina.
  • Maak een leuke selfie, of vraag iemand een foto te maken voor, tijdens of na de challenge.
  • Ga nu naar deze pagina om je tijd en gegevens door te geven aan de organisatie van de challenge, deze informatie gebruiken we om de klassementen op te maken en contact te leggen als je een prijs hebt gewonnen. Via deze pagina kun je ook de foto’s versturen. (je vindt deze pagina ook in het menu rechts op de website)

Mocht je geen gebruik kunnen maken van Runnermaps en de Strava app, dan mag je je tijd ook op een ander manier registreren. Maak in dit geval een foto van je tijd bij het start/finish doek, als je bent gefinisht en stuur deze foto mee in stap 6 hierboven.

Hieronder vindt je de route van de 5Km in Google maps. Aan de stille kant van het Plantsoen in De Wilp staat het start/finish doek.

Als je Runnermaps en Strava gebruikt kun je de afstand in principe op elke willekeurige locatie afleggen, maar het leukst is natuurlijk als je de originele route hierboven volgt.